TM -null kontroll

Her e min hverdag og mine refleksjoner over det som skjer med meg. MEG, MEG og BARE MEG!!!!!!!!!!!!!!

Navn:
Sted: Hundvåg, Rogaland, Norway

tirsdag, mai 29, 2007

Alt og ingenting...

Har nettopp komt hjem fra to fine uker i Thailand. Men det e kje så viktigt nå.

Nå e det silly season!

Siden dei styste ligaene i Europa har tatt seg ferie og det nermaste me komme intresant fotball e tippeligaen, så e det ikkje mye som intresere.

Men bare fordi det e ferie, så betyr ikkje det at Premier League har slutta å by på underholdning og spenning. Neida... Nå e det overgangsrykter og faktiske overganger som sørge for underholdningen og spenningen i hverdagen. Kem vil gå kor og kem vil satsa på kem?

United har åpna friskt med å nesten ha Owen klar med ein gang. Veit ikkje heilt ka eg ska synes. Med han på plass så blir det 4 sentrale midtbane spelerar som alle jobbe godt over heile banen. Owen, Michael og Darren e kanskje ikkje så målfarlige som Paul, men dei e alle 4 spelerar som e nyttige framover og bakover.

United har i år hatt 4 spelerar som kan bekle venstrebacken. Og alle 4 holde høgt prem league nivå. Nå seie ryktene at kanskje den tøffaste av dei, Gabby, e på vei te Real. Personlig synes eg heller at det burde vore ein av dei to franske som burde tatt turen i så fall, men me får se om det i det heila tatt bler ein overgang for den argentinske backen før enn eventuelt gråte ein skvett.

Ellers svirre ryktene vilt!

United.no fortelle at avisene seie at Samuel Eto'o, Dimitar Berbatov, Michael Knightly, Benni McCarthy, Carlos Tevez, Morten Gamst Pedersen og Ryan Taylor alle aktuelle for klubben!

Nice! Men ingen av dei tror eg e soleklare spelerar som vil styrka United som lag. Men kanskje dei vil gjør klubben bedre.

Helst vil eg se de unge spelerane. Evans, Foster, Rossi og Pique. Ein firkløver som, hvis dei blir satsa på, kan bli spelerar i verdensklasse! Evans har hevda seg i Championship. Rossi i Serie-A. Pique i spansk fotball og Foster har spelt seg inn på det engelske landslaget.

Men ska det satsas på innkjøp så hadde kanskje Huntelaar fra Ajax og Nani fra Sporting Lisboa vært et par gode altenativ. Ein smart spiss fra Nederland og ein driblesterk, ung ving fra Portugal. Har me hørt det før kanskje? Suksessoppskrift kanskje?

Ska någen ud så burde det vore Richardson, Saha, Kuszczak og Dong.

Drømmen hadde vore Gattuso...

Nanna!